Vi er kunstnere som brenner for økt miljøbevissthet i musikkbransjen og en fremtidsrettet klimatilpasning på kunstens egne premisser.

initiativtakere

martewulff@gmail.com

MARTE WULFF / KUNSTNER, SKRIBENT

To ganger Spellemann-nominert artist og skribent med syv soloalbum og fire bandutgivelser bak seg. Har siden 2017 engasjert seg i klima- og miljø gjennomsin musikk, grønne turneer, som aktivist, debattant og med kronikker. Hun har en sertifisering i kreativt klimalederskap fra Julie’s Bicycles CCL-program, og ble i 2020 i utnevnt til én av ti Green Guardians i kategorien artister og aktivister i det britiske musikkbladet IQs årlige liste. Initiativtaker bak Kulturskifte-samarbeidet mellom CREO, NOPA og GramArt, sitter i Nopa’s Grønt arbeidsutvalg og GramArts valgkomité.

einarflaa@hotmail.com

EINAR FLAA / LÅTSKRIVER, SKRIBENT OG MILJØBYRÅKRAT

Utdannet naturgeograf. 20 års erfaring med klima- og miljøarbeid i ulike direktorater. Millionstrømmet låtskriver og skribent, med tre soloplater og en bandplate bak seg. Miljøengasjert siden barndommen. Vender ofte tilbake til sin barndoms natur i Melsomvik i forfatterskapet og som låtskriver.

roar@6cst.no

ROAR SMELHUS / GRUNNLEGGER, RÅDGIVER BÆREKRAFT

Engasjert bærekraftstrateg. Født i Oslo. Grunnlegger bak co-working konseptet Home Workspace. Leken forretningsutvikler med stor markeds- og salgskompetanse. Entusiastisk nabolagsaktivist. Har etablert ulike festivalkonsepter bla. Langs Akerselva, Nabolagsfestivalen og Over Brumunddal.

samarbeidspartnere